Økologisk, aktiv og uden duft

MUNA organic skincare er en dansk hudplejeserie, der indeholder ingredienser der er veldokumenterede for sin effekt og hvor økologi er i højsæde.

VI TROR PÅ:

  • At økologi er en livsstil som bør afspejle sig i vores tilværelse også hudpleje. Vi tilstræber os ikke at bruge skadelig kemi, så du trygt kan bruge produkterne og stort set alle produkterne er duftfrie.
  • At transparens og ærlighed omkring hvad MUNA produkterne indeholder og kan er  rigtigt vigtigt og det eneste alternativ. Derfor finder du et register på hjemmesiden, hvor alle ingredienser i produkterne forklares her
  • At man når langt med en simpel hudplejerutine. “Less is more” er en af grundstenene for MUNA.
  • At opdeling af hudpleje efter alder er en gammeldags måde at anskue hud og hudpleje på og som vi derfor ikke deler. For man kan sagtens være i 40erne og lide af acne og i 20erne og have en grå og livløs hud. MUNAs hudplejeprodukter er derfor opdelt efter hududfordringer og den hudtilstand man har og ikke alder.
  • At det er godt at udvikle, producere og handle lokalt, så derfor er MUNAs hudplejeprodukter udviklet, produceret og pakket i Danmark. Produkterne udvikles i tæt samarbejde med, vores grundlægger, Mona Tahtamouni Molin.

Alle MUNAs produkter er sikkerhedsgodkendt i Danmark i henhold til kosmetiklovgivningen og dermatologisk testet på sensitiv hud som foretages på frivillige testpersoner fra et laboratorie i Italien.

MUNA

Der er meget fokus i disse år på miljø og klima i alle aspekter af vores liv og ikke mindst kosmetik.

Vi gør vores bedste for at vælge løsninger og ingredienser, som ikke er til skade for vores miljø. F.eks. indeholder ingen af MUNAs produkter mikroplast og konserveres med milde konserveringsmidler, der er eco-cert godkendt.

Derudover vælger vi løsninger på emballage og indpakninger som er så lidt klimabelastende som muligt, ud fra den viden vi har i dag. Klimaregnskab er en utrolig svær størrelse, da der er mange parametre der spiller ind og der er ikke altid et entydigt svar på hvilken løsning, der er mindst klimabelastende og derfor kan det være meget uoverskueligt at vælge hvilken løsning der er bedst. Men vi har forsøgt at træffe de rigtige beslutninger med blik for at være omstillingsparate hvis der kommer mere tydelige retningslinjer.

Du kan læse mere om vores tanker omkring vores emballage og genbrug her.

Se alle produkter